ua en ru

У Кіровоградській області незадоволений відвідувач "замінував" кафе

У Кіровоградській області незадоволений відвідувач "замінував" кафе Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Зловмиснику може загрожувати до 6 років позбавлення волі

У Світловодську (Кіровоградська область) незадоволений відвідувач "замінував" кафе. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області.

Як повідомляється, вчора, 1 липня 2017 року, близько 23:00 правоохоронцям Світловодська повідомили про "замінування" одного з кафе міста.

"Відвідувач кафе, який був незадоволений поведінкою персоналу, вирішив дезорганізувати роботу закладу та повідомив про закладення вибухового пристрою в його приміщенні", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели перевірку закладу, вибухових пристроїв виявлено не було. Того ж дня поліцейські встановили особу зловмисника, ним виявився 43-річний місцевий житель. Як зазначається, персонал закладу попросив п'яного чоловіка залишити кафе у зв’язку із завершенням його роботи. Зловмисник в свою чергу прийшов додому та вирішив повідомити про "замінування" кафе.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян,знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до шести років", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України (СБУ) викрила трьох "телефонних терористів".