ua en ru

В Кіровоградській області чоловіка придавило залізобетонною плитою

В Кіровоградській області чоловіка придавило залізобетонною плитою Фото: рятувальники (facebook.com-MNSKyiv)

Чоловік проводив будівельні роботи у власному дворі

В місті Мала Виска Кіровоградської області під час проведення будівельних робіт у власному подвір'ї чоловіка придавило залізобетонною плитою. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"30 липня о 17:30 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що під час проведення будівельних робіт на власному подвір'ї за адресою: вул. Гоголя в р. Мала Виска господар домоволодіння 1970 р. опинився під залізобетонною плитою і необхідна допомога звільнення людини з-під завалу", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в результаті демонтажних робіт плита впала, і чоловік опинився під нею, отримавши травми, несумісні з життям. Рятувальники 23-ї Державної пожарноспасательной частині міста Мала Виска спільно з місцевим населенням, застосувавши гідравлічні домкрати, вилучили тіло загиблого з-під завалу.

В Кіровоградській області чоловіка придавило залізобетонною плитою

Фото: чоловіка придавило залізобетонною плитою (ДСНС)

Нагадаємо, вчора в окрузі Карак провінції Хайбер-Пахтунхва (Пакистан) обвалився дах в будівлі релігійної семінарії, в результаті чого 6 людей загинули, ще 12 поранені.