ua en ru

У Кіровоградській області в ДТП з участю співробітників СБУ загинули 3 цивільних

У Кіровоградській області в ДТП з участю співробітників СБУ загинули 3 цивільних Фото: тіла загиблих діставали за допомогою гідравлічних ножиць

Автомобіль СБУшників врізався в "Таврію", сім'я з трьох чоловік загинула на місці

В Кіровоградській області автомобіль співробітників Служби безпеки України потрапив у ДТП, в результаті якої загинули троє цивільних, серед них - дитина. Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

Повідомляється, що на трасі Знам'янка-Луганськ-Ізварине в районі села Пантаївка Олександрійського району Кіровоградської області авто з співробітниками СБУ зіткнулося з іншим легковим автомобілем, в результаті чого сім'я з трьох осіб загинула на місці.


"Попередньо встановлено, що співробітник, який перебував за кермом, не перебував у стані алкогольного сп'яніння. Офіційні результати призначеної експертизи надійдуть найближчим часом і будуть нами оприлюднені", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що співробітники СБУ перевозили до одного з обласних управлінь підозрюваного в контрабанді наркотиків. Всі вони госпіталізовані з травмами середньої тяжкості. Військова прокуратура за фактом ДТП відкрила кримінальну справу.

За даними ДСНС в Кіровоградській області, Skoda Oktavia зіткнулася з автомобілем "Таврія", в результаті чого загинули двоє дорослих і дитина. Тіла загиблих рятувальники діставали з допомогою гідравлічних ножиць.

Нагадаємо, в зоні АТО військовий тягач протаранив блокпост, загинув поліцейський.