ua en ru

У Киргизії загорівся найбільший в країні ринок, є постраждалі

У Киргизії загорівся найбільший в країні ринок, є постраждалі Фото: пожежа на Ошському ринку (mes.kg)

В результаті пожежі на ринку в Бішкеку чадним газом отруїлися двоє людей

У Бішкеку (Киргизія) загорівся найбільший в країні Ошський ринок, у результаті чого дві людини отруїлися чадним газом, передає місцеве видання knews.kg.

Повідомляється, що площа пожежі перевищує 3 тис. квадратних метрів, на даний момент рятувальникам вдалося локалізувати загоряння. За даними місцевого МНС, в результаті пожежі на Ошському ринку дві людини отримали отруєння чадним газом.

"У гасінні задіяно 12 пожежних розрахунків. Причини загоряння поки не встановлені, на місці працює пожежна лабораторія", - повідомили в Міністерстві з надзвичайних ситуацій Киргизії.

Також повідомляється, що у зв'язку з інцидентом Ошський ринок оточено, а рух на прилеглих вулицях перекрито.

У Киргизії загорівся найбільший в країні ринок, є постраждаліУ Киргизії загорівся найбільший в країні ринок, є постраждаліУ Киргизії загорівся найбільший в країні ринок, є постраждаліУ Киргизії загорівся найбільший в країні ринок, є постраждаліУ Киргизії загорівся найбільший в країні ринок, є постраждаліУ Киргизії загорівся найбільший в країні ринок, є постраждалі

Фото: пожежа в Бішкеку

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Польщі стався вибух на газопроводі. Інцидент призвів до пожежі, яка поширилася на чотири житлових будинки, мешканці самостійно евакуювалися, ніхто не постраждав.