ua en ru

У Киргизії затримали бойовика, який готував теракт в День Перемоги на території СНД

У Киргизії затримали бойовика, який готував теракт в День Перемоги на території СНД Фото: у Киргизії затримали бойовика, який готував теракт в День Перемоги на території СНД

Затриманий брав участь у бойових дії в Сирії

В Киргизії затриманий бойовик міжнародної терористичної організації, який готував теракт в День Перемоги на території СНД. Про це повідомляє прес-служба Державного комітету національної безпеки, передає "K-News".

"Встановлено, що затриманий завербований в 2013 році і переправлений до Сирії, де приєднався до бандугруповань міжнародної терористичної організації і брав участь в бойових діях в Сирії. Також він брав особисту участь у провидимых бойовиками масові страти полонених. У лютому 2016 року після додаткової підготовки, С. Т. отримав завдання здійснити теракт на території СНД, в період святкування Дня Перемоги. В даний час С. Т. запроторено в ІТТ СІЗО ДКНБ, порушено кримінальну справу", - йдеться в повідомленні.

У Киргизії затримали бойовика, який готував теракт в День Перемоги на території СНДФото: затриманий брав участь у боях в Сирії

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в єгипетській провінції Кена затримали Алі Махмуда Мохамеда Хассана, одного з підозрюваних у скоєнні терактів біля християнських церков.