ua en ru

Кіхтенко: я жодного разу особисто не зустрічався з Яценюком

Кіхтенко: я жодного разу особисто не зустрічався з Яценюком Фото: Олександр Кіхтенко

Спілкування з прем'єром відбувалося в письмовому вигляді

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Кіхтенко заявив, що за весь час своєї роботи як керівника Донецької області не зміг добитися особистої зустрічі з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком. Про це Кіхтенко заявив в інтерв'ю "Дзеркалу тижня".

"На жаль, до цих пір у мене жодного разу не було можливості особисто зустрітися з прем'єр-міністром. Тільки в рамках відеоконференцій у складі всіх областей. Я, звичайно, регулярно робив спроби потрапити на прийом, дзвонив, писав, але, на жаль..." - розповів Кіхтенко.

Спілкування з прем'єром, за словами Кіхтенко, відбувалося в письмовому вигляді.

"Регулярно в письмовому вигляді доповідаю про проблеми. Викладаю своє бачення. Не можу сказати, що мене не чують", - додає він.

На уточнююче питання, невже глава уряду за півроку жодного разу не збирався з губернаторами Донецької і Луганської областей, Кіхтенко відповів негативно.

"Ні. Наскільки я знаю, індивідуальних зустрічей з Арсенієм Петровичем не було і у губернатора Москаля (Геннадій Москаль, голова Луганської ОВГА, - ред.)", - заявив він.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України вніс Президентові України Петру Порошенку подання про звільнення голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександра Кіхтенка у зв'язку з неналежним виконанням службових обов'язків.