ua en ru

"Київстар" відновив зв'язок у 10 містах Донецької області

Фахівці телеком-оператора "Київстар" відновили роботу мобільного зв'язку в 10 містах Донецької області, які майже місяць без комунікації. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Київстару".

"Незважаючи на тривале блокування невідомими особами технічної майданчики компанії р. в Донецьку, фахівцям телеком-оператора вдається поступово повертати зв'язок в міста і селища регіону, використовуючи технічні рішення для зміни маршрутів трафіку. Так, сьогодні мобільний зв'язок повернулася ще в 10 населених пунктів Донецької області, де абоненти майже місяць були "відрізані" від комунікацій. Це міста і селища Горлівка, Єнакієве, Жданівка, Старобільськ, Новогродівка, Василівка, Новий Світ, Комсомольськ, Кіровське, Карло-Марксовское", - йдеться в повідомленні.

Відновлювальні роботи тривають, і компанія сподівається ще більше розширити територію мережі зв'язку на Донбасі.

Нагадаємо, 4 лютого 2015 р. в технічний центр "Київстар" в Донецьку увійшли озброєні люди, які знеструмили і пошкодили телекомунікаційне обладнання. Через їх дії виникли складнощі з отриманням послуг зв'язку в більше мільйона абонентів в Донецькій і Луганській областях.