ua en ru

"Київстар" почав тестувати 3G в 6 містах України

"Київстар" почав тестувати 3G в 6 містах України Фото: "Київстар" почав тестувати 3G в 6 містах України

Випробування почалися в Вінниці, Івано-Франківську, Полтаві, Рівному, Тернополі та Хмельницькому

Компанія "Київстар" почала технічні випробування мережі 3G в шести обласних центрах України - Вінниці, Івано-Франківську, Полтаві, Рівному, Тернополі та Хмельницькому, включаючи 60 інших населених пунктів в приміській зоні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"Слідом за Києвом, Львовом і Одесою, послуги 3G скоро стануть доступні ще в 6 обласних центрах - Вінниці, Івано-Франківську, Полтаві, Рівному, Тернополі та Хмельницькому. 30 червня в цих містах, а також у місті Умань (Черкаська область), розпочаті тестові випробування в мережі швидкісного мобільного передачі даних. Крім вищевказаних обласних центрів, доступ до послуг 3G в тестовому режимі буде відкрито ще близько 60 населених пунктах приміської зони цих міст. На етапі тестових випробувань доступ до 3G-мережі отримають 2% випадково обраних абонентів". - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що користування зв'язком у мережі 3G оплачується згідно з чинним тарифним планом.

Нагадаємо, 16 червня "Київстар" відкрив мережу 3G для всіх клієнтів, яка повністю покриває столицю України і 23 міста Київської області, включаючи міжнародний аеропорт "Бориспіль".