ua en ru

Київрада виділила 11 га землі у Биківні для киян-учасників АТО

Київська міська рада сьогодні, 13 листопада, виділив 11 га землі біля селища Биківня Деснянського району Києва для киян-учасників антитерористичної операції.

Київська міська рада сьогодні, 13 листопада, виділив 11 га землі біля селища Биківня Деснянського району Києва для киян-учасників антитерористичної операції. За відповідне рішення проголосував 91 депутат (одноголосно), передає кореспондент РБК-Україна.

"Це - виділення перших земельних ділянок, загальною площею 11 га в місті Києві для учасників АТО. В першу чергу ці ділянки будуть передані сім'ям загиблих і пораненим бійцям", - заявив голова земельної комісії Києва Володимир Прокопів.

Таким чином, депутати Київради підтримали проект рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальному підприємству з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення "Спецжитлофонд" у селі Биківня Деснянського району Києва для житлового будівництва (малоповерхового будівництва до 4-х наземних поверхів) учасникам АТО (поранених і для членів сімей, в яких є військовослужбовці загинули при проведенні АТО) та для соціально-побутового будівництва".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київрада 13 листопада розгляне питання виділення землі під житло для учасників АТО.