ua en ru

Київрада внесла зміни до програми соціально-економічного розвитку столиці на 2012 р

Київрада внесла зміни до програми соціально-економічного розвитку столиці на 2012 р. За відповідне рішення проголосували 88 депутатів Київради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Початково були підготовані пропозиції щодо зменшення загального обсягу асигнування на 119 млн грн, які були направлені на розгляд постійної комісії. За рішенням комісії 107 млн цієї суми було спрямовано на комунальне підприємство "Київавтодор" на реконструкцію проспекту Бажана, щоб оплатити вже практично виконані роботи. З цією ж метою збільшено асигнування на будівництво міської кільцевої електрички, реконструкцію проспекту Григоренка, Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену, другої нитки головного міського каналізаційного колектора, станції швидкої медичної допомоги по вул. Богдана Хмельницького. Включено заборгованість по житловому будівництву", - зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Руслан Крамаренко.

В цілому асигнування на капітальні вкладення, по програмі соціально-економічного розвитку, зменшені за рахунок міського бюджету на 12 млн грн, а за рахунок державного бюджету - збільшені на 4,9 млн грн.

Читайте також: КМДА на наступному тижні планує продати облігації на 1 млрд грн, - Крамаренко