ua en ru

Київрада затвердила програму "Здоров'я киян" на 2012-2016 рр. з фінансуванням у 7,5 млрд грн

Депутати Київської міської ради затвердили міську цільову програму "Здоров'я киян" на 2012-2016 рр. з фінансуванням в обсязі понад 7,5 млрд грн. За це рішення проголосували 105 депутатів з 113 зареєстрованих, передає кореспондент РБК-Україна.

Як йдеться у проекті рішення, обсяг коштів, який пропонується залучити на виконання програми складає 7 млрд 524 млн грн, при цьому 7 млрд 522 млн грн - з міського бюджету Києва.

Реалізація заходів програми передбачає реформування системи охорони здоров'я шляхом пріоритетного розвитку первинної медичної допомоги, підвищення ефективності та доступності медичного обслуговування населення, покращення забезпечення закладів охорони здоров'я, що засновані на комунальній власності м. Києва, лікарськими засобами, дорого вартісними витратними матеріалами медичного призначення, а також покращення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров'я в місті.

Також Київрада на сьогоднішньому пленарному засіданні буде розглядати рішення про спрямування 10 млн грн на будівництво житла для соціально незахищених верств населення.