ua en ru

Київрада сьогодні розгляне результати роботи у сфері житлово-комунального господарства за 2010 р

На сьогоднішньому засіданні депутати Київради планують заслуховувати звіт першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Олександра Мазурчака щодо наслідків роботи у сфері житлово-комунального господарства і благоустрою за 2010 р. Це передбачено порядком денним, наданим кореспондентові РБК-Україна.

Також, згідно проекту порядку денного, перед депутатами Київради планував відзвітувати щодо результатів роботи з підготовки і проведення в Україні Євро-2012 за 2010 р. заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, але він знаходиться у відрядженні. Крім того, депутати заслухають інформацію про створення в Києві лікарняних кас і інформацію про виконання вирішення Київради від 23.12.2010 "Про деякі питання з упорядковування в м. Києві роздрібної торгівлі алкогольними, слабкоалкогольними напоями, вином столовам, пивом (окрім безалкогольного) і тютюновими виробами". Про це депутатів Київради проінформує заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

Крім цього, депутати розглянуть питання про надання комунальному підприємству "Київжитлоспецексплуатация" дозвіл на списання боргу по орендних платежах комунальній науково-дослідній установі "Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку м. Києва". Також депутатам буде запропоновано звільнити комунальне підприємство з питань будівництва житлових будинків "Житлоінвестбуд-УКБ" від оплати залишків пайових внесків, пені інфляції і додаткових пайових внесків у створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури м. Києва.

Депутати розглянуть питання про створення тимчасової контрольної комісії з питань перевірки законності реконструкції з облаштуванням мансарди будинку по вул. Пушкінській, 8б, а також питання створення робочої групи з питань відновлення дошкільних учбових установ м. Києва по прямому призначенню. Також депутати розглянуть ряд інших питань, яких в проекті порядку денного 30.