ua en ru

Київрада розгляне питання про виділення 102 квартир постраждалим від Еліта-Центру

Київська міська рада на наступній сесії розгляне питання про виділення 102 квартир киянам, які постраждали від діяльності "Еліта-Центру".

Київська міська рада на наступній сесії розгляне питання про виділення 102 квартир киянам, які постраждали від діяльності "Еліта-Центру". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.


"Комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку прийняла рішення внести до порядку денного наступної сесії Київради питання про виділення 102 квартир постраждалим від діяльності "Еліта-Центру", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що "Київміськбуд" збудував три будинки по вулиці Драгоманова 40, один на вулиці Хорольській, 1а і один-на перетині вулиці Вірменської та Харківського шосе. У цих будинках передбачені 102 квартири для постраждалих від "Еліта-центру" киян.

Після прийняття Київрадою зазначеного рішення постраждалим інвесторам будуть передані документи для оформлення свідоцтв про право власності на отримане житло.

Також тривають роботи з будівництва ще чотирьох будинків, де теж передбачені квартири для киян, яких обдурив "Еліта-центр".

Дивіться також: Швидкий з усіма документами продаж квартири на любий смак.

"Після прийняття Київрадою рішення, ми забезпечимо житлом 113 постраждалих вкладників "Еліта-центру",- зазначив мер столиці Віталій Кличко.

Нагадаємо, влітку прокуратура підтримала апеляцію на відмову будувати житловий будинок для постраждалих від афери "Еліта-центр".