ua en ru

Київрада проголосує за приєднання с. Коцюбинське до Києва, - Попов

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов не сумнівається в тому, що Київрада проголосує за приєднання с. Коцюбинське до м. Києва. Про це він повідомив сьогодні на будівельній виставці "КиївБілд".

"А які сумніви?", - відповів Попов на запитання журналіста, чи проголосують депутати Київради за приєднання с. Коцюбинське до м. Києва.

Водночас він наголосив на тому, що зелена зона біля селища завжди була територією м. Києва.

"Ми завжди вважали, вважаємо, і будемо вважати, що це - наша територія. Ми маємо на увазі зелену зону до межі населеного пункту. А що стосується зеленого масиву, то це наша принципова позиція. Це територія міста, і ми відстоюємо це в судах. І збираємося нашу позицію передати у Верховну Раду України. Але передати її можна тільки після того, як проголосує міська рада", - пояснив Попов.

Він також переконаний в тому, що місту вдасться пролобіювати свої інтереси у парламенті.

"У нас є сьогодні розбіжності (з Київським обласною радою) в поглядах, але рішення приймає Верховна Рада Україні. Там будуть аргументи м. Києва і аргументи області, і, безумовно, що ми будемо відстоювати свої інтереси. Я думаю, що ми пролобіюємо рішення на користь м. Києва", - заявив Попов.

Нагадаємо, Київська міська рада на пленарному засіданні 21 лютого 2013 р. розгляне проект землеустрою щодо встановлення і зміни межі Києва.

Читайте також: Апеляційний суд Київської обл. відмовив у виділенні 26 га землі державного лісогосподарського підприємства