ua en ru

Київрада проголосувала за зміни в програму соціально-економічного розвитку столиці

Київрада проголосувала за внесення змін в програму соціально-економічного розвитку столиці. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Київрада проголосувала за внесення змін в програму соціально-економічного розвитку столиці. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

За дане рішення проголосували 83 депутати.

"Що стосується програми соціально-економічного розвитку Києва, то мова йде про перерозподіл асигнувань в середині між об'єктами з метою більш ефективного використання коштів і будуть ці кошти спрямовані в основному за виконані роботи", - заявила секретар Київради Галина Герега.

Вона додала, що 6,7 млн грн на реконструкцію проспекту Перемоги і 5,3 млн - на Андріївський узвіз, а також 1 млн грн за рахунок субвенцій з держбюджету на будівництво гідровузла у мікрорайоні Бортничі Дарницького району.

Фотогалерея: Засідання Київради 13 листопада

Також Київрада проголосувала за внесення змін до бюджету Києва (83 голоси). Мова йде про додаткові дотації від Кабміну, 104 млн грн буде спрямовано на зарплату бюджетників і 50 млн грн на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Крім того, Кивсовет зняв з розгляду проект призначення Алли Шлапак заступником голови КМДА з виконання самоврядних повноважень.

Зазначимо, що сьогодні засідання Київради розпочалося о 9:00, а не о 10:00, як раніше. Варто зауважити, що ще вчора повідомлялося про те, що порядок біля Київради будуть забезпечувати 800 працівників міліції та військовослужбовців внутрішніх військ МВС України. Будівля Київради з вечора 12 листопада обнесено сірим металевим парканом, який зазвичай з'являється перед засіданням Київради. З боків будівлі стоять автобуси з міліцією. Міліцейські патрулі і легкові машини розташувалися на тротуарі біля будівлі Київради.