ua en ru

Київрада прийняла соціально-економічну програму з 1,6 млрд грн

Київрада прийняла соціально-економічну програму з 1,6 млрд грн Джерело фото: 24tv.ua

Київська міська рада прийняла соціально-економічну програму міста з 1,6 млрд грн. про це повідомив голова бюджетної комісії Київради Андрій Странніков (на фото), передає кореспондент РБК-Україна.

"Програма соціально-економічного розвитку включає 1, 608 мільярди гривень, які розподіляються на капітальні вкладення - 887 мільйонів гривень та на капітальний ремонт - 821 мільйон",- заявив Мандрівників.

За програму проголосували 87 депутатів.

До основних заходів програми, як повідомлює прес-служба КМДА, увійшли наступні галузі:

транспортна інфраструктура (завершення реконструкції Поштової площі, будівництво Подільського мостового переходу, реконструкція автошляхів міста, капітальний ремонт доріг та багато іншого);

енергозбереження (оснащення житлових будинків тепло лічильниками, термосанація установ освіти, встановлення індивідуальних теплових пунктів у житловому фонді, реконструкція систем гарячого водопостачання і теплозабезпечення з використанням новітніх технологій і т. д.);

житлово-комунальне господарство (капітальний ремонт житлового фонду, продовження робіт по будівництву і реконструкції каналізаційних колекторів і водопроводів, виконання протиаварійних (протизсувних) заходів та інше);

соціальна інфраструктура (планується завершити будівництво і реконструкцію дошкільних освітніх установ і шкіл та реконструкцію будинку для розміщення територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів р. києва та центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів на вул. о. теліги, 37-Г у Шевченківському районі, розпочати реконструкцію кінотеатру "Жовтень", продовжити реставрацію театру оперети і реконструкцію лікарняних закладів Києва).

В цілому планується проводити роботи з будівництва та капітального ремонту майже на 2 тис. об'єктах міської інфраструктури.

Нагадаємо, лідер фракції "Батьківщина" Тетяна Меліхова повідомила, що Київ з лютого підвищить в два рази ціни на проїзд.