ua en ru

Київрада перейменувала столичне управління по підготовці до Євро-2012 в управління з туризму

Депутати Київради проголосували за перейменування столичного управління з питань підготовки Євро-2012 в управління з туризму. За дане рішення проголосували 103 з 111 депутатів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Є пропозиції перейменувати управління по Євро в управління з туризму, зробити його окремим підрозділом і зробити гарний структурний підрозділ, який дасть можливість нормально Київ просувати на туристичному ринку, що сьогодні відкриває для нас дуже серйозні перспективи", - зазначив доповідач з цього питання, тимчасово в.о. голови Київської міської державної адміністрації (КМДА), перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

У свою чергу, депутат Київради від БЮТБ Олександр Бригинець запропонував не перейменувати управління, а об'єднати його з вже існуючим з тим, щоб наявні ресурси могли працювати на розвиток туризму, однак цю пропозицію на голосування не було поставлено.

Нагадаємо, управління з підготовки і проведення в Києві фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р. з футболу було створено в серпні 2007 р.