ua en ru

Київрада відмовилась скасувати рішення про надання земельної ділянки Вищому господарському суду

Депутати Київради відмовилися скасувати власне рішення "Про надання земельної ділянки Вищому господарському суду України для реконструкції з добудовою адмінбудинку з подальшим його експлуатацією та обслуговуванням на вул. Олександра Копиленка, 6 у Печерському районі міста Києва". За скасування цього рішення проголосувало лише 50 депутатів при необхідній кількості у 61 голос, передає кореспондент РБК-Україна.

Депутат Київради Алли Шлапак (депутатська група "Соціальна справедливість"), звертаючись до депутатів, зазначила: "Голосуючи за проект рішення, який подано, ми маємо розуміти, що ніяких правових наслідків в захисті прав мешканців ми не отримаємо. Ми можемо тільки захистити права мешканців,.. якщо міська прокуратура винесе протест на даний проект рішення, тоді законні інтереси мешканців будуть збережені".

Шлапак нагадала, що кияни з літа чергують на цьому майданчику і у вересні там було призупинено початок будівництва завдяки підтримці людей, району і міських служб.

Нагадаємо, раніше секретар Київради Галина Герега висловила свою думку, що рішення про відведення ділянки буде скасовано.