ua en ru

Київрада схвалила програму "Гаряча вода у місті Києві" на 2011-2015 рр

Депутати Київради ухвалили цільову програму "Гаряча вода в місті Києві" на 2011-2015 рр. "За" таке рішення проголосували 90 з 101 депутатів Київради, що зареєструвалися в залі, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами першого заступника голови КМДА Олександра Мазурчака, ця програма необхідна для того, "щоб можна було провести роботу з інвентаризації 10 тис. 700 будинків і визначити будинки, де є проблеми з гарячою водою... Це 2 тис. 200 будинків у місті Києві, які мають порушення циркуляційних систем гарячого водопостачання".
"Вартість цієї програми для того, щоб відновити роботи цих систем, - 1 млрд 700 млн грн. Таких грошей немає у міста, і ми не зможемо їх виділити навіть протягом декількох років, але маючи цю програму, ми можемо звертатися до Кабінету міністрів і Мінрегіонбуду, до інвесторів, і ми можемо сподіватися на отримання додаткового фінансування для проведення цих заходів завдяки цій програмі", - сказав О.Мазурчак.
Він також повідомив, що за цією програмою в 2011 році КМДА могла б освоїти 200-300 млн грн: "У нас вже є технічна документація з реконструкції центральних теплових пунктів, щодо створення індивідуальних теплових пунктів, і якщо ми отримали хоча б 200-300 млн грн, ми могли б їх уже освоїти".