ua en ru

На київському будівництві загинув робітник

На київському будівництві загинув робітник Фото: будівництво

Тіло будівельника було виявлено у ліфтовій шахті на рівні восьмого поверху

У Шевченківському районі Києва на будівельному майданчику знайдено тіло 60-річного робітника. Про це повідомляє прес-служба столичного управління Національної поліції України.

Тіло будівельника було виявлено у ліфтовій шахті на рівні восьмого поверху. Чоловік помер від отриманих травм в результаті падіння.

"На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 60-річний уродженець Рівненщини. Чоловік працював різноробочим на будівництві. Останній раз його бачили напередодні ввечері: він працював на 20-му поверсі", - йдеться в повідомленні.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють

Нагадаємо, 27 листопада на підконтрольній самопроголошеної "Луганської народній республіці" території у селищі Червоний Кут сталося обвалення покрівлі в шахті на глибині 120 м, в результаті чого загинули два шахтарі.