ua en ru

У Київській області біля сміттєвих баків знайшли протипіхотну міну

У Київській області біля сміттєвих баків знайшли протипіхотну міну Фото: поліція вилучила небезпечну знахідку (РБК-Україна)

Виявленим предметом виявилася навчальна протипіхотна міна

У Василькові Київської області біля сміттєвих баків виявили навчальну протипіхотну міну, поліція встановлює її походження. Про це йдеться в повідомленні поліції Київської області Facebook.

"Сьогодні вранці поблизу житлових будинків у Василькові біля сміттєвих баків місцевий житель виявив підозрілий предмет, схожий на протипіхотну міну. Чоловік одразу ж зателефонував у поліцію", - йдеться в повідомленні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Васильківського відділу поліції, фахівці-вибухотехніки, які вилучили знахідку. Встановлено, що даним предметом виявилася навчальна протипіхотна міна МОН-50. Поліцейські з'ясовують походження навчального вибухового пристрою.

Дякуємо небайдужим жителям за пильність та оперативне повідомлення поліцейським про ймовірну загрозу! Сьогодні вранці ...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 5 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Київській області в результаті вибуху гранати загинув чоловік. За даними поліції, чоловік після сварки з дружиною підірвав себе гранатою в одноповерховій господарській будівлі.