ua en ru

У Київській області учасник АТО почав стрілянину з нагородної зброї

У Київській області учасник АТО почав стрілянину з нагородної зброї Ілюстративне фото (РБК-Україна)

В Обухові відбулася стрілянина на зупинці громадського транспорту

У Київській області в місті Обухів сталася стрілянина на зупинці громадського транспорту. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Київській області.

"В центрі міста Обухів під Києвом, на зупинці громадського транспорту виник конфлікт з участю перевізників. Щоб вгамувати натовп, учасник АТО, який перебував у салоні маршрутки, дістав нагородну зброю і зробив постріл вгору", - йдеться в повідомленні поліції.

Повідомляється, щоб обеззброїти чоловіка, поліцейським довелося застосувати зброю і здійснити попереджувальний постріл вгору з автомата.

Так, зараз близько 15 учасників події знаходяться в місцевому відділенні поліції. Правоохоронці опитують свідків і встановлюють усі обставини. За медичною допомогою поки що жоден з учасників не звертався. Вирішується питання про надання правопорушення правової кваліфікації.

#Поліція з'єднання ясовує обставини стрілянини на зупинці громадського транспорту в Обухові В центрі міста #Обухів, що під...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Київській області 3 травня 2018 р.

Нагадаємо, 2 травня повідомлялося, що поліція Одеської області розслідує факт стрільби по автомобілю, у якому їхала родина з маленькою дитиною.