ua en ru

У Київській області на ТЕЦ сталася аварія, витекла тонна сірчаної кислоти

У Київській області на ТЕЦ сталася аварія, витекла тонна сірчаної кислоти Фото: ТЕЦ в Білій Церкві (google.com/maps)

Аварія сталася 26 липня 2017 года

У Київській області в місті Біла Церква у п'ятницю, 26 липня, о 13:45 на Теплоелектроцентралі (ТЕЦ) сталася аварія - розгерметизація одного з резервуарів, в результаті якої витекла приблизно тонна сірчаної кислоти. Про це написав міський голова Геннадій Дикий на своїй сторінці в Facebook.

"На підприємстві ТЕЦ в результаті аварії на одному з резервуарів, відбулася розгеметизация в обсяг бетонної обвалування. В результаті витекло приблизно 1 тонна сірчаної кислоти. Силами аварійної ланки підприємства ТЕЦ було усунуто підтікання та проведені роботи по знешкодженню цієї речовини", - йдеться в повідомленні.

Заходів повідомив, що витік отруйної речовини ліквідовано. Співробітники аварійної служби підприємства також провели роботи по нейтралізації вже потрапили в навколишнє середовище хімікатів.

Також він підкреслив, що загрози життю і здоров'ю людей немає, додавши, що додатково дав доручення перевірити стан повітря в районі ТЕЦ.

В результаті аналізу проб повітря, взятих близько 18:00, не виявили перевищення концентрації сіро - і хлоросодержащих речовин в районі аварії.

Про актуальну ситуацію в місті Сьогодні о 13:45 на підприємстві ТЕЦ внаслідок аварії на одному з резервуарів, відбулас...

Опубліковано Геннадієм Диким 28 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося ,що в місті Біла Церква (Київська область) 28 липня стався вибух в результаті якого постраждали 2 людини.