ua en ru

У Київській області СБУ ліквідувала канал контрабанди психотропних речовин

У Київській області СБУ ліквідувала канал контрабанди психотропних речовин Фото: СБУ

"Психотропи" продавалися в Києві та Київській області за допомогою "закладок"

У Київській області Служба безпеки України (СБУ) спільно з Державною службою фіскальної (ГФС) ліквідувала канал контрабанди психотропних речовин. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Зловмисники, сімейна пара, замовляли за кордоном оптові партії наркотиків, які переправлялися в Україну поштою. Психотропи продавалися в Києві та Київській області за допомогою спеціальних "закладок". Гроші за наркотики покупці перераховували розповсюджувачам на карткові рахунки одного з банків", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що наркоторговців затримали в Білій Церкві під час отримання чергової партії товару - 200 пігулок "екстазі". В ході проведення обшуків правоохоронці вилучили у затриманих ще приблизно два кілограми контрабандно ввезених наркотиків, електронні ваги, платіжні карти і полімерні пакети.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) КК України.

altaltalt

Фото: СБУ перекрила канал контрабанты психотропних речовин

Нагадаємо, 4 травня в Київській області співробітники СБУ перекрили канал постачання контрабанди з Росії прекурсорів для виготовлення амфетаміну та припинили діяльність нарколабораторії.