ua en ru

У Київській області сталася перестрілка, загинули 5 поліцейських

У Київській області сталася перестрілка, загинули 5 поліцейських Фото: перестрілка в Київській області

Перестрілка виникла з необережності між співробітниками ДСО і групою захоплення Нацполіції

В результаті перестрілки в селищі Княжичі Київської області загинули п'ять співробітників поліції. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Антон Геращенко.

Співробітники Карного розшуку Києва отримали інформацію про підготовку пограбування в Княжичах. На місце виїхала група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД.

На одній з вулиць селища Княжичі в споруджуваному приватному будинку були розміщені поліцейські, завдання яких було стежити за обстановкою і подати команду на затримання бандитів.

"У цей час у сусідніх будинків в автоматичному режимі спрацювала охоронна сигналізація. На місце прибув наряд держслужби охорони, який помітив і затримав двох поліцейських-розвідників. У той же час, група захоплення судячи з усього вирішила, що співробітники розвідки потрапили в біду, захоплені злочинцями, які їх виявили і виїхали на мікроавтобусі на вулицю, де співробітники ДСО затримали поліцейських-розвідників", - розповів Геращенко.

У підсумку, між співробітниками ДСО і групою захоплення сталася перестрілка, в результаті загинули 5 поліцейських.

Наголошується, що все-таки вдалося затримати трьох грабіжників, які, почувши стрілянину, намагалися втекти з місця події.

У них вилучено вогнепальну зброю. Вони затримані і їм пред'явлені звинувачення у скоєні грабежі і розбоях.

Цієї ночі в селищі Княжичі Броварського району сталася жахлива трагедія, в результаті якої загинуло 5 працівників п...

Опубліковано Антоном Геращенком 4 грудня 2016 р.

Нагадаємо, на українсько-польському кордоні біля пункту пропуску "Шегині" зав'язалася сутичка між мобільною групою і зловмисниками з використанням вогнепальної зброї.