ua en ru

У Київській області сталася масова бійка, є постраждалий

У Київській області сталася масова бійка, є постраждалий Фото: ніж

Сварка між працівниками закінчилася масовою бійкою

В результаті бійки з використанням холодної зброї в Київській області постраждав один чоловік, підозрюваний затриманий правоохоронцями. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Київській області.

"Сьогодні о Васильківський відділ поліції надійшло повідомлення з центральної районної лікарні, що за медичною допомогою звернувся 21-річний місцевий житель з ножовими пораненнями в області грудної клітини", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією поліції встановлено, що в селі Рославичі компанія працівників, розпивала спиртні напої. Усна суперечка між двома чоловіками переросла у бійку, в результаті якої уродженець Сумської області схопив ніж і наніс ножові поранення своєму молодшому знайомому.

Правоохоронці затримали 26-річного підозрюваного в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. У даний момент потерпілий знаходиться в реанімації. Слідство триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Бережанському протитуберкульозному диспансері в Тернопільській області пацієнти влаштували бійку з різаниною, в результаті якої один із учасників конфлікту отримав ножове поранення.