ua en ru

У Київській області сталася пожежа на звалищі

У Київській області сталася пожежа на звалищі Фото: пожежа (УНІАН)

У Борисполі пожежники гасять несанкціоноване звалище

У Київській області в місті Бориспіль поблизу аеропорту сталася пожежа на несанкціонованому звалищі. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України в Київській області в Facebook.

"23 жовтня о 7:23 до оперативно - диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про пожежу на несанкціонованому звалищі в місті Бориспіль, поблизу аеропорту "Бориспіль", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, по прибуттю на місце виклику пожежними було встановлено, що горить 600 м2 сміття.

Так, на місці виклику працювали три відділення 23-ї Державної пожежнорятівної частини міста Бориспіль. Також до гасіння пожежі залучена місцева пожежна охорона МПВ с. Гора і автоцистерна ВЧ2215, розташована неподалік.

Наголошується, що пожежу було локалізовано о 10:05, ліквідація триває. Всього на місці працює 17 чоловік особового складу та 6 одиниць техніки. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Триває ліквідація пожежі на несанкціонованому сміттєзвалищі. 23 жовтня о 07:23 до оперативно – диспетчерської служби Бо...

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Київській області 23 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні з початку 2017 року на пожежах загинули 1 199 осіб та постраждали 1 174 осіб.