ua en ru

У Київській області сталася пожежа на звалищі

У Київській області сталася пожежа на звалищі Фото: пожежа (УНІАН)

Горіла частина несанкціонованого звалища на загальній площі 1,5 га

У Київській області сталася пожежа на несанкціонованому звалищі загальною площею 1,5 гектара. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"2 жовтня 2017 року о 18:18 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про загоряння на несанкціонованому звалищі поблизу села Яблунівка", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, на місце виклику направлено черговий караул 3-ї Державної пожарноспасательной частині міста Біла Церква та сільську пожежну команду з Яблунівки.

Так, по прибуттю на місце виклику встановлено, що горить частина несанкціонованого звалища на відкритій місцевості на загальній площі 1,5 га. Наголошується, що пожежу локалізовано о 18:57 і повністю ліквідована о 20:57. Причина пожежі встановлюється.

altalt

Фото: у Київській області сталася пожежа на звалищі (kyivobl.dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові згоріло приміщення відділення "Сбербанку Росії" на вулиці Чорновола. Так, інцидент стався в районі 2:40 ночі. Рятувальники оперативно прибули на місце події та загасили полум'я.