ua en ru

У Київській області сталась пожежа на АЗС, є постраждалий

У Київській області сталась пожежа на АЗС, є постраждалий Фото: пожежа (dsns.gov.ua)

Пожежа сталась близько 5 години ранку

Сьогодні, 1 серпня, зранку у селі Тарасівка (Київська область) сталась пожежа на модульній автомобільній заправочній станції, в результаті якої постраждала людина. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, пожежа сталась близько 5 години ранку. О 6-ій годині підрозділами ДСНС пожежу на площі 150 м. кв. було ліквідовано.

"Внаслідок пожежі постраждала 1 особа, яку з опіками госпіталізовано до лікарні. Вогнем знищено 2 заправні колонки (бензин та скраплений газ), пластикову ємність з дизпаливом, будівлю охорони, пошкоджено легковий автомобіль", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, декілька місяців тому у Житомирі на одній із автозаправних станцій сталась пожежа, внаслідок якої постраждали троє людей. Загоряння виникло в одному з підземних резервуарів із газом "пропан".Вогнем було знищено конструкцію АЗС та чотири легкових автомобілі. Тоді поліція відкрила кримінальне провадження.

Крім того, раніше РБК-Україна писало, що на суднобудівному підприємстві "Кузня на Рибальському" сталась пожежа. Горів середній розвідувальний корабель.