ua en ru

У Київській області поліція затримала злочинну групу

У Київській області поліція затримала злочинну групу Фото: поліція

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Київській області поліція затримала банду за вчинення розбійного нападу на місцевого мешканця. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Київській області.

Як зазначається, вчора ввечорі, 29 березня, до Обухівського відділу поліції надійшло кілька повідомлення від місцевих жителя про те, що на нього напали четверо невідомих осіб й, погрожуючи пістолетом, намагалися заштовхати в автомобіль.

Правоохоронцям вдалося затримали зловмисників: четверо чоловіків, найстаршому з яких 58 років, чоловік майже половину свого життя провів за ґратами. Крім того. до складу банди входили 45-річний місцевий житель та двоє жителів зі Львова, 35- та 25-річного віку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Нападникам оголошено про підозру, їм загрожує від семи до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, повідомляється, що у затриманих було вилучено 2 предмети, схожі на пістолети та набої до них.

altaltaltaltalt

Фото: поліція затримала злочинну групу

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чернігівській обл. злочинна група незаконно позбавила волі та катувала понад 200 осіб.