ua en ru

У Київській області поліція розшукує вбивцю багатодітної матері

У Київській області поліція розшукує вбивцю багатодітної матері Фото: поліція розшукує вбивцю (U.S. Embassy Kyiv Ukraine)

Невідомий напав на жінку біля дитячого садка

Поліція Київської області розшукує вбивцю, який біля дитячого садка наніс більше десяти колото-різаних ран багатодітній матері. Про це йдеться у повідомленні прес-служби поліції у Facebook.

"До поліції Фастова зателефонував черговий лікар медичного закладу та повідомив, що із чисельними ножовими пораненнями звернулася жінка і втратила свідомість. Не приходячи до тями від отриманих тілесних ушкоджень вона померла в операційному відділенні лікарні", - йдеться у повідомленні.

Загиблою виявилась 43-річна мати трьох дітей, вдова. Жінка також була приватним підприємцем.

Відомо, що ввечері жінка йшла до дитячого садочка, щоб забрати сина. Поблизу входу до навчального закладу на неї напав невідомий чоловік та завдав ножові поранення.

#Поліція Київщини розшукує вбивцю, який біля дитячого садка наніс більше десяти колото-різаних ран багатодітній...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 14 березень 2018 р.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

"Проводяться всі необхідні слідчо-розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника та затримання його. На місці злочину працюють кінологи і криміналісти, встановлюються свідки трагедії", - зазначили у поліції.

Нагадаємо, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" на залізничній станції "Київ-пасажирський" затримали громадянина Білорусі, якого розшукували за вбивство.