ua en ru

У Київській області поліція ліквідувала мережу борделів

У Київській області поліція ліквідувала мережу борделів Фото: поліція

Координацію борделів здійснювали дві киянки

У Київській області співробітники Нацполиции ліквідували мережу борделів. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області Facebook.

"Співробітники Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми поліції Київської області затримали організаторів злочинного бізнесу, який функціонував на території столиці. Під час проведення 5-ти санкціонованих обшуків за місцем проживання і розміщення "притонів", поліцейські виявили та вилучили 1,5 гр. психотропного засобу "амфетамін", грошову виручку - 60 000 гривень, блокноти зі списком клієнтів і графіком чергувань дівчат", - йдеться в повідомленні.

Начальник управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми поліції Київської області Андрій Ткач розповів, що координацію діяльності та загальне керівництво мережі борделів здійснювали дві киянки, 21 і 28 років. Дівчата залучили понад 20 повій, які надавали клієнтам послуги сексуального характеру в п'яти орендованих столичних квартирах.

На даний момент проводяться слідчі дії. Щодо 15-ти повій складені адміністративні протоколи за ст. 181-1 (заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні порушення. Затриманим організаторів незаконного бізнесу оголошено про підозру.

Порушені кримінальні провадження за ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво), 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) і ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Поліцейські Київщини ліквідували мережу столичних борделів https://kv.npu.gov.ua/uk/publish/article/477673 #поліція...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Київській області 1 червня 2017 р.

Нагадаємо, 12 травня поліцейські ліквідували бордель, який надає послуги гостям Євробачення.