ua en ru

У Київській області перекинулася автоцистерна з хімічними речовинами

У Київській області перекинулася автоцистерна з хімічними речовинами Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

Внаслідок інциденту жертв і постраждалих немає

У Київській області перекинувся транспортний засіб, який перевозив хімічні речовини, внаслідок інциденту жертв і постраждалих немає. Про це РБК-Україна повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Жертв і постраждалих немає. Наші підрозділи за допомогою кранів просто ставлять на колеса транспортний засіб, який перекинувся", - повідомили у прес-службі.

Масштабное химическое ДТП под Киевом: Зил опрокинул автоцистерну с аммиаком. Кабину разорвало. Работает сог и криминалисты.

Опубліковано Vlad Antonov 26 жовтня 2017 р.

У відомстві зазначили, що причин для хвилювань і паніки немає - унаслідок інциденту не виникло жодної позаштатної ситуації.

Нагадаємо, у вівторок увечері, 24 жовтня, в Голосіївському районі міста Києва сталася ДТП за участю автомобіля поліції. Повідомлялося, що патрульний автомобіль Toyota Prius скоїв наїзд на пішохода.

Слідство з'ясовує, чи перебував пішохід на пішохідному переході, а також який сигнал світлофора був при наїзді. Відзначається, що потерпілий був госпіталізований з важкими травмами.