ua en ru

У Київській області податківцю 2 млн гривень подарувала його мати, - розслідування

У Київській області податківцю 2 млн гривень подарувала його мати, - розслідування Фото: гроші

Відразу після цього начальник податкової купив квартиру в 122 квадратних метра

Начальник Поліського відділення Вишгородської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в Київській області Сергій Обушевский отримав у подарунок 2 млн гривень. Про це повідомляє "Радіо Свобода" в розслідуванні.

"Сергій Обушевский отримав від своєї матері подарунок у грошовій формі в розмірі 2024088 гривень. Така інформація міститься в Єдиному держреєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, одразу після цього податківець вніс запис до реєстру про придбання квартири площею 122 квадратних метра за 1712100 гривень в місті Бровари у громадянки Юлії Черкашиній.

Так, електронні декларації Сергія Обушевського 2015 і 2016 років свідчать, що розміри готівкових коштів у сім'ї співробітника ДФС досягали 30 і 25 тисяч доларів відповідно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники СБУ спільно з прокуратурою та службою внутрішньої безпеки фіскального служби затримали на хабарі начальника одного з відділень ДФС в Херсонській області.