ua en ru

У Київській області судитимуть чоловіка, який створив підпільний цех з виготовлення алкоголю

У Київській області судитимуть чоловіка, який створив підпільний цех з виготовлення алкоголю Фото: суд (kobl.gp.gov.ua)

Зловмисник виготовив алкоголю на загальну вартість понад 3 млн гривень

У Київській області судитимуть чоловіка, який створив підпільний цех з виготовлення алкоголю у Борисполі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби обласної прокуратури.

"За наполегливої позиції прокуратури Київської області судитимуть чоловіка, який створив підпільний цех по виготовленню фальсифікованої горілчаної продукції в м. Бориспіль вартістю понад 3 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 39-річний чоловік орендував та пристосував складське приміщення у м. Бориспіль, для незаконного виготовлення алкоголю. Вказаний товар зловмисник зберігав у складському приміщенні, який у подальшому транспортував з цеху з метою збуту.

"За результатами досудового розслідування, Броварська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно зловмисника у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1, ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДФС ліквідувала чотири цехи з виробництва фальсифікованого алкоголю в трьох регіонах України.