ua en ru

У Київській області на АЗС сталася пожежа, є загиблий

У Київській області на АЗС сталася пожежа, є загиблий Фото: АЗС (dsns.gov.ua)

У результаті вибуху загинула 1 людина

В Київській області на автозаправній станції (АЗС) поблизу с. Загальці стався вибух ємності з газом з подальшою пожежею. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС.

"11 липня близько 18:40 в Бородянському районі поблизу с. Загальці (64 км автодороги Ковель-Київ) автомобіль "Daewoo Lanos" зіткнувся з газовим модулем на АЗС "UPG". Внаслідок чого стався вибух ємності з газом з наступним горінням", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, о 19:12 пожежу на АЗС "UPG" було локалізовано, а о 19:45 ліквідовано. У результаті вибуху загинула 1 особа та постраждала 1 людина.

Повідомляється, що до гасіння пожежі залучено 3 одиниці техніки та 14 чоловік особового складу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) заявила про завершення робіт на місці вибуху будинку в Голосіївському районі в Києві.

Згідно з інформацією прес-служби, також були встановлені розпірки для запобігання подальшого руйнування аварійних конструкцій будівлі. Відзначається, що в даний момент житловий будинок огороджений дерев'яним парканом. На місці чергує наряд поліції.

8 липня о 13:27 у 3-поверховому житловому будинку по проспекту Голосіївському, 70, що в Голосіївському районі столиці, стався вибух невідомого походження.