ua en ru

У Київській області в понад 400 га землі зарезервовано для учасників АТО

У Київській області в понад 400 га землі зарезервовано для учасників АТО Фото: понад 2 тисячі га земель Київської області вже передані учасникам АТО

Більше всього масиву зарезервовано у Сквирському, Іванківському, Ставищенському та Володарському районах

У резерві Головного управління Госгеокадастра в Київській області знаходиться 439 га землі, передбаченої для передачі у власність бійцям АТО за станом на 24 березня 2016 року. Про це повідомляє прес-служба Госгеокадастра Київської області.

"Більше всього масиву зарезервовано у Сквирському, Іванківському, Ставищенському та Володарському районах області - 76,3 га, 65,2 га, 64,1 та 43,4 га відповідно. Всі масиви, призначені для ведення індивідуального садівництва", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, більше 2 тисяч га земель Київської області вже передані у власність учасникам бойових дій відповідними наказами Головного управління. Ще понад 8 тисяч військовослужбовців та їх рідних отримали дозволу на розробку проектної документації.

Нагадаємо, в лютому в результаті афери з землею в Закарпатській області постраждали 96 бійців антитерористичної операції (АТО).