ua en ru

У київському метрополітені розповіли, скільки днів залишилося для обміну жетонів

У київському метрополітені розповіли, скільки днів залишилося для обміну жетонів Фото: київський метрополітен (РБК-Україна)

Для обміну залишилося чотири дні

У київському метрополітені розповіли, що обміняти для проїзду в метрополітені зелені жетони на сині можна тільки в найближчі чотири дні, пізніше обмін проводитися не буде. Про це повідомила прес-служба столичного метрополітену на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Сервісні центри працюють з 8 до 19 на станціях "Політехнічний інститут","Майдан Незалежності","Дорогожичі" і "Дарниця"(новий вихід)", - сказано в повідомленні.

Зазначено, що обмін здійснюється пропорційно або з доплатою до 1 вересня.

Чотири дні залишилось для обміну зелених жетонів на сині. Сервісні центри працюють з 8 до 19 на станціях "Політехнічний ...

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 28 серпня 2017 р.

"При цьому за останніми підрахунками пасажири вже обміняли 95 463 зелених жетона. В цілому, цей засіб оплати виводиться з обігу в столичному метрополітені. Підприємство переходить на електронний квиток", - зазначає прес-служба.

Нагадаємо, на початку серпня заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник повідомив, що київський метрополітен практично на 100% готовий до впровадження електронного квитка.

"Метрополітен на сьогоднішній день практично на 100% готовий до впровадження електронного квитка... У нас залишилася тільки історія з наземними видами транспорту і після цього їх потрібно буде об'єднати в одну систему для того, щоб пасажиру було зручно", - заявляв Поворозник.

2 серпня столичний метрополітен презентував першу автоматизовану станцію ( "Кловська"), яка працює без кас і жетонів.