ua en ru

У Київському метрополітені назвали першу станцію, яка відмовиться від жетонів

У Київському метрополітені назвали першу станцію, яка відмовиться від жетонів Фото: метро в Києві (УНІАН)

Очікується, що відмова від жетонів на станції відбудеться на початку серпня

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" заявило, що першою станцією метро, яка буде максимально автоматизована та відмовиться від жетонів, стане "Кловська". Про це сказано в повідомленні КП на сторінці у соцмережі Facebook.

"Отже друзі, першою станцією, що буде максимально автоматизована та відмовиться від жетонів стане "Кловська". Саме там ви нарешті зможете: - скористатися разовою поїздкою за qr-кодом; - поповнити картку метро банківською на будь-яку кількість поїздок; - купити проїзний з допомогою банківської картки. Чекайте на початку серпня!" - зазначили у метрополітені.

Отже друзі, першою станцією, що буде максимально автоматизована та відмовиться від жетонів стане "Кловська". Саме там ...

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 20 липня 2017 р.

Нагадаємо, Київський метрополітен відкрив сервісні центри з питань користування картками. "Майдан Незалежності", "Політехнічний інститут", "Дорогожичі" і "Дарниця" (новий вихід). Сервісні центри для всіх питань по метрокарточкам", - зазначала прес-служба КП "Київський метрополітен" в Twitter.