ua en ru

У Київському метрополітені нагадали про закриття станції "Святошин" у суботу

У Київському метрополітені нагадали про закриття станції "Святошин" у суботу Фото: станцію "Святошин" будуть реконструювати (tov-tob.livejournal.com)

24 лютого розпочнеться реконструкція станції метро "Святошин"

Київський метрополітен нагадує, що у зв'язку із капітальним ремонтом метро "Святошин", будуть закриті окремі виходи та входи станції. Про це повідомляє прес-служба метрополітену.

"Із 24 лютого 2018 року (субота) буде розпочато капітальний ремонт станції "Святошин". Вихід до проспекту Перемоги, заводу "АТЕК", Антонова, та підземний перехід не працюватимуть. У години "пік" для уникнення скупчення людей можливе часткове обмеження входу у робочий вестибюль (вихід до залізничної станції, проспекту Перемоги та речового ринку)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, на станції заплановано встановлення 5 ліфтів для маломобільних груп населення, заміна дверей та облаштування проходів для візків, оновлення системи навігації та монтаж тактильної плитки для пасажирів, з урахуванням доступності для людей з інвалідністю.

"Проект також передбачає: встановлення відеокамер на станції та у переходах, ремонт та заміну облицювання, підвищення рівня протипожежного захисту, встановлення енергозберігаючого освітлення, заміну лавок, поручнів,тощо", - повідомили у метрополітені.

У Київському метрополітені нагадали про закриття станції "Святошин" у суботу

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що капітальний ремонт станції "Святошин" триватиме до жовтня 2018 року.