ua en ru

У київському метро тимчасово закриють три станції 15 березня

У київському метро тимчасово закриють три станції 15 березня Фото: станція "Площа Льва Толстого" (РБК-Україна/Віталій Носач)

У зв'язку з проведенням матчу "Динамо" -"Лаціо" у Києві тимчасово закриють 3 станції метро

У Києві в четвер, 15 березня, у зв'язку із футбольним матчем між командами "Динамо" (Київ, Україна) та "Лаціо" (Рим, Італія) на НСК "Олімпійський", тимчасово закриють три станції метро. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київського метрополітену.

"У зв'язку з проведенням матчу, перед початком гри з 19:00 до 20:00 станцію "Олімпійська" буде закрито на вхід та вихід, "Палац спорту" - на вихід, "Площа Льва Толстого" - на вхід", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у цей час поїзди слідуватимуть повз станцію "Олімпійська" без зупинки. Після закінчення футбольного матчу можливе обмеження для пасажирів на вхід до цих станцій.

"Механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій", - зазначили у прес-службі метрополітену.

Нагадаємо, у неділю, 11 березня, у Києві в зв’язку з футбольним матчем було закрито на вхід станції метро "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".