ua en ru

Київський суд визнав законним будівництво BIONIC Hill на місці колишньої військової частини

Київський апеляційний адміністративний суд 4 серпня 2014 р. визнав правомірним рішення Київради про виділення території колишньої військової частини під будівництво інноваційного парку BIONIC Hill.

Київський апеляційний адміністративний суд 4 серпня 2014 р. визнав правомірним рішення Київради про виділення території колишньої військової частини під будівництво інноваційного парку BIONIC Hill. Про це йдеться в повідомленні прес-служби BIONIC Hill.

Разом з тим суд частково задовольнив позов семи жителів колишньої військової частини №136, визнавши землю під їхніми будинками такою, що не відноситься до проекту BIONIC Hill.

"Розселенням жителів військової частини №136 займаються Міністерство оборони і уповноважена відомством компанія "Столиця Центробуд". Ця компанія не була стороною в процесі і не має ніякого стосунку до парку. Рішення суду нічого, по суті, не змінює. Ми не планували нічого будувати на місці старих будинків, вони розташовані за сотні метрів від об'єктів першої черги. Разом з тим ми сподіваємося, що розселення жителів найближчим часом завершиться. Наскільки нам відомо, сторони досягли принципової угоди: 34 сімей 24 вже розселені і живуть у нових відремонтованих квартирах", - прокоментував ситуацію президент BIONIC Hill Віктор Галасюк.

Раніше, 5 лютого 2014 р., Окружний адміністративний суд Києва визнав законність споруди BIONIC Hill.