ua en ru

Мерія уточнює, що в Донецьку вчора через обстріл загинули 4 мирних жителя, більше 10 поранено

За уточненими даними, в Донецьку вчора, 6 жовтня, через обстріл загинули 4 мирних жителя, більше 10 поранено.

За уточненими даними, в Донецьку вчора, 6 жовтня, через обстріл загинули 4 мирних жителя, більше 10 поранено.

За уточненими даними, в Донецьку вчора, 6 жовтня, через обстріл загинули 4 мирних жителя, більше 10 поранено. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

"Вчора, 6 жовтня, в результаті бойових дій в Донецьку загинуло 4 мирних жителів, понад 10 осіб були поранені осколками розірвалися снарядів", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується в повідомленні, ніч в місті пройшла відносно спокійно, незважаючи на те, що напруженим видався вечір 6 жовтня. Близько 17:00 повторився атробстріл Київського району. Постраждав 9-ти поверховий житловий будинок по вулиці Злітна 11"а". В результаті попадання снарядів сталося загоряння квартир на другому і п'ятому поверхах. Крім того, була повністю знищена господарська споруда у дворі будинку 95 по вулиці Стратонавтів. В 21 годину зафіксовано попадання снаряда в приватний житловий будинок по вулиці Ковалько 17 в Куйбишевському районі. Будинок знищено повністю.

Станом на 9:30 обстановка в місті стабільно напружена. Жителі Київського та Куйбишевського районів повідомляють про те, що періодично чути віддалені залпи, але визначити їх локалізацію не представляється можливим.

Комунальні служби та громадський транспорт працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, увечері 6 жовтня прес-служба мерії Донецька повідомляла про 3 загиблих мирних жителів і 4 поранених.