ua en ru

Київських водіїв попереджають про зміни в організації руху на Європейській площі

Київських водіїв попереджають про зміни в організації руху на Європейській площі Фото: Європейська площа у Києві

Внесено зміни у роботу світлофору

В організацію руху на Європейській площі у Києві внесено зміни. Про це йдеться у повідомленні департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації (КМДА) у Facebook.

"В рамках виконання розпорядження КМДА по підготовці до реорганізації руху автотранспорту на Подолі (організація пішохідної зони на Контрактовій площі та частині вулиці Сагайдачного) змінено режим роботи світлофорів на Європейській площі - закрито окрему фазу світлофорного регулювання для прямого проїзду з вулиці Трьохсвятительської на вулицю Грушевського", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі з вулиці Трьохсвятительської на Європейській площі можна лише повернути направо на вулицю Хрещатик на зелену "стрілку" світлофора, червоне світло горить постійно.

"Для здійснення проїзду з вулиці Трьохсвятительської на вулицю Грушевського необхідно здійснити об’їзд через вулицю Костельну, далі лівий поворот на вулицю Михайлівську і лівий поворот на вулицю Хрещатик в бік Європейської площі", - пояснюють у відомстві.

У КМДА зазначають, що таке рішення поліпшить проїзд з Володимирського узвозу на вулицю Хрещатик - за рахунок подовження фази зеленого сигналу світлофора.

Увага! Змінено організацію руху на Європейській площі В рамках виконання розпорядження КМДА по підготовці до реорганіза...

Опубліковано Департамент транспортної інфраструктури КМДА 7 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рівень заторів у Киеві станом на вечір понеділка становив 7 балів.