ua en ru

Київські митники готові пропускати гостей Євробачення за спрощеною процедурою, - Тупальський

Київські митники готові пропускати гостей Євробачення за спрощеною процедурою, - Тупальський Фото: київська регіональна митниця

Київські митники зараз посилено готуються до прильоту в Україну гостей шоу

Київські митники обіцяють максимально сприяти гостям і учасникам Євробачення при проходженні кордону в аеропорту "Київ". Про це повідомив в.о. начальника Київської митниці Сергій Тупальський на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Зокрема, за словами Тупальського, митники зараз посилено готуються до прильоту в Україну гостей шоу.

"Зараз відпрацьовуємо всі деталі, щоб у гостей та учасників "Євробачення", які прилетять в аеропорт "Київ", не було проблем з проходженням митниці. Розумію, наскільки важливо показати європейським друзям, що українська митниця працює злагоджено, професійно і чітко. Як і обіцяли в ДФС (Державній фіскальній службі, - ред.), для гостей Євробачення буде спрощений режим проходження всіх митних формальностей. Працюємо з представниками інших міністерств і відомств, які залучені до організації свята, щоб налагодити оперативний обмін інформацією", – пише Тупальский.

Він також додав, що митники перші проводять огляд речей в аеропорту, тому особливу увагу вони звертають на підозрілі предмети в багажі тих, хто прилетів в Україну.

"Незважаючи на спрощений режим проходження гостями митного контролю в аеропорту будуть посилені заходи безпеки. Митники перші проводять огляд речей в аеропорту, тому особливу увагу звертають на підозрілі предмети в багажі. Вони підготовлені до того, як діяти в надзвичайних ситуаціях. Хоча, сподіваюся, що ніяких надзвичайних ситуацій не буде", – додав Тупальский.

Трохи більше як за тиждень Україна прийматиме гостей пісенного шоу Євробачення. Київська міська митниця, як і колеги з ...

Опубліковано Тупальськієм Сергеєм 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, що Євробачення-2017 в цьому році пройде в Києві 9-13 травня.