ua en ru

Київські споживачі електроенергії заборгували "Київенерго" майже 700 млн гривень

Київські споживачі електроенергії заборгували "Київенерго" майже 700 млн гривень Фото: "Київенерго"

Найбільше заборгували мешканці Дарницького, Солом'янського та Деснянського районів

Борг киян за електроенергію перед ПАТ "Київенерго" становить 677,7 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба "Київенерго".

"Борг столичних споживачів за використану електричну енергію перед ПАТ «Київенерго» станом на 1 січня 2017 склав 677,7 млн гривень. Протягом 2016 він збільшився на 55,9 млн гривень, що майже на 9%", - йдеться в повідомленні.

Київські споживачі електроенергії заборгували "Київенерго" майже 700 млн гривеньТакож, найбільше заборгували за електроенергію мешканці Дарницького, Солом'янського та Деснянського районів.

"Найбільшими боржниками за електроенергію перед "Київенерго" є споживачі Дарницького, Солом'янського та Деснянського районів. Їх заборгованість станом на 1 січня 2017 становила 43,5 млн гривень, 33,7 млн гривень і 33,2 млн гривень відповідно", - повідомляють в "Київенерго".

Київські споживачі електроенергії заборгували "Київенерго" майже 700 млн гривеньНагадаємо, раніше повідомлялося, що заборгованість підприємств перед "Нафтогазом" зменшилася на 1,4 млрд гривень.