ua en ru

Київрада продовжила заборону на використання піротехніки на території міста

Київрада продовжила заборону на використання піротехніки на території міста Ілюстративне фото (pixabay.com-geralt))

Попередня заборона на використання піротехніки у Києві діяла до закінчення АТО на Донбасі

Київська міська рада продовжила заборону на використання піротехніки на території Києва. Про це йдеться у повідомленні на сайті Київради.

"Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати продовжили заборону проведення заходів та видовищ з використанням піротехнічних виробів на території міста Києва", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, відповідне рішення підтримали 87 депутатів.

Повідомляється, що попередня заборона на використання піротехніки у Києві діяла до закінчення антитерористичної операції на Донбасі.

"Оскільки на законодавчому рівні було змінено формат АТО на операцію об’єднаних сил постала необхідність продовжити мораторій на використання піротехніки під час проведення розважальних заходів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сьогоднішнє рішення продовжує заборону використання піротехніки у Києві на час проведення в Україні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ на Донбасі.

Нагадаємо, 30 квітня поточного року АТО на Донбасі офіційно завершилася, наразі формат АТО змінено на операцію об’єднаних сил.