ua en ru

Під Києвом затримали чоловіка, який за годину вчинив два розбійних напади

Під Києвом затримали чоловіка, який за годину вчинив два розбійних напади Фото: поліція відкрила справу за статтею "розбій" (np.pl.ua)

Затриманий спочатку пограбував будинок, а потім з молотком накинувся на перехожих

В Ірпені Київської області затримали раніше судимого чоловіка, який за годину вчинив два розбійних напади. Про це йдеться в повідомленні поліції Київської області.

"Спочатку з метою крадіжки чоловік намагався проникнути в приватний будинок шляхом віджиму вікна, коли спроби його виявилися марними, він розбив скло. У той час, коли злодій знаходився в приміщенні, додому повернулися господарі - мати з дочкою...Зловмисник, тікаючи через вікно, прихопив з собою вироби із золота і біжутерію. Жінка намагалася наздогнати його у дворі, однак грабіжник металевою трубою завдав їй удари, від чого вона втратила свідомість", - йдеться в повідомленні.

Пізніше чоловік схопив молоток і сховався в кущах, після чого напав на молоду жінку з дитиною з вимогою віддати телефон.

"На місце події одразу прибув наряд поліції. Зловмисника затриманио в порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився раніше судимий 30-річний місцевий житель. За даними фактами порушено кримінальні провадження за ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Триває слідство", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Миколаєві поліція взяла штурмом квартиру з озброєними злочинцями.