ua en ru

У Миколаєві поліція взяла штурмом квартиру з озброєними злочинцями

У Миколаєві поліція взяла штурмом квартиру з озброєними злочинцями Фото: штурм квартири в Миколаєві (прес-служба НПУ)

Розбійники зі стріляниною відібрали в місцевого підприємця близько 400 тисяч гривень

У Миколаєві бійці спецпідрозділу поліції КОРД та оперативники здійснили штурм квартири з озброєними злочинцями, які зі стріляниною відібрали в місцевого підприємця близько 400 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба управління поліції в Миколаївській області.

Зазначено, що близько 14:45 до магазину секонд-хенду, розташованого по пр. Центральний, 191, одразу за потерпілим зайшли невідомі особи, вчинили стрілянину з обрізу рушниці і травматичного пістолету, поранили підприємця та забрали його сумку, де було 275 тисяч гривень і 5 тисяч доларів США.

"Чоловік отримав непроникаюче поранення у живіт, а також у кисть, що призвело до ампутації пальця. На щастя, його життю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

Як розповів начальник управління карного розшуку ГУНП Ігор Павлюк, після скоєння злочину зловмисники почали тікати.

"За збігом обставин неподалік від місця події перебували колишній працівник правоохоронних органів та діючі працівники оперативної служби. Одного з них, котрий тікав не велосипеді, їм вдалося наздогнати. Інший злочинець зник, проте співробітники встигли помітити, у який з під’їздів багатоповерхівки він забіг. Після цього правоохоронці заблокували всі входи і виходи до будинку", - розповів Павлюк.

За його словами, для здійснення штурму квартири та затримання злочинця додатково прибули бійці спецпідрозділу поліції КОРД.

altaltaltaltalt
Фото: затримання розбійників у Миколаєві (прес-служба НПУ)

"У квартирі було знайдо обріз рушниці, патрони, одяг, сумку з документами й особистими речами, яку зловмисники вирвали у потерпілого. Є підстави вважати, що затримані чоловіки є тими самими злочинцями, які нещодавно здійснили збройний напад на магазин секонд-хенду на пр. Центральний", - доповів поліцейський.

Загалом правоохоронцям вдалося затримати двох зловмисників, 48-ми та 50-ти років, у яких вилучено близько 400 тисяч гривень.

Слідчими проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 187 КК (розбій), вирішується питання щодо оголошення про підозру та готується клопотання про обрання затриманим міри запобіжного заходу у вигляді арешту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в селищі Васіщево у Харківській області вбили водія маршрутного автобуса.