ua en ru

Під Києвом розстріляли трьох людей

Під Києвом розстріляли трьох людей Фото: поліція

Поліція затримала підозрюваного

У с. Жорнівка Києво-Святошинського району (Київська область) виявлено тіла трьох людей із вогнепальними пораненнями. Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативна група встановила особи загиблих – ними виявились подружжя пенсіонерів та їхня 31-річна донька, йдеться у повідомленні прес-служби Прокуратури Київської області.

"Завдяки скоординованій та злагодженій роботі працівників прокуратури Київської області та співробітників правоохоронних органів протягом доби встановлено особу, причетну до скоєння потрійного вбивства. Нею виявився чоловік загиблої жінки. Спочатку чоловік намагався заплутати слідство, даючи неправдиві показання. Проте, правоохоронцями було зібрано достатньо доказів, які спростували його "алібі". Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України", - йдеться у повідомленні.

Його дії кваліфіковано за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) КК України. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Окрім того, під час огляду місця події та гаражного приміщення виявлено та вилучено значну кількість зброї та патронів до неї. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Досудове розслідування триває. Мотиви вбивства встановлюються.

Нагадаємо, нещодавно, в результаті стрілянини в Києві, один чоловік з вогнепальним пораненням передпліччя опинився в лікарні.